Hur gammal är du?
19
år (men fyller faktiskt 20 om dryga månaden).

När vaknade du idag?
Klockan 6:30

Vad åt du till frukost?
Två bananer. Jag vet, inte särskilt stabilt, men jag orkade verkligen inte gå upp i tid så jag hann inte göra något annat.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig?
- Min pappa kommer ursprungligen från Turkiet och jag kan således tala turkiska och jag har även ett turkiskt medborgarskap utöver det svenska. Min mamma är svensk och jag är född och uppvuxen här.
- Jag avskyr fluffiga kuddar. Kan bara sova på platta kuddar som formar sig efter huvud + nacke eller helt utan kudde.
- Jag älskar tunna saker. T ex tunna köttbitar, tunna kanter på muggar och glas och tunna pommes frites.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd med?
Mest nöjd är jag med min kroppsform och minst nöjd är jag med mitt stora ärr på den vänstra vaden. Jag älskar dock hela mig själv!

Vad har du gjort idag?
Jobbade morgon + förmiddag på förskolan, sista dagen, och under eftermiddagen shoppade jag och fikade på stan med Erik. Nu senast pratade jag i telefonen med min pappa och min bonusmamma i en timme. Mysigt!

Vilken film såg du senast?
Svårt att minnas. Tror det var Beauty & The Beast när vi såg den på biopremiären.

Är du besatt av någonting?
Vaniljcola, prosciutto crudo och hudvård.

Beskriv en perfekt dag:
Vakna upp bredvid Erik i en stor mjuk säng i ett varmt främmande land. Få jobba med mitt drömjobb (digital marketing) därifrån under några timmar för att sedan ta en lunch på stranden med Erik och efter det jobba vidare. Kanske ett kvällsdopp i poolen också innan det är dags för middag och sedan göra sig redo för att lägga sig igen. Längtar.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
Just nu är jag i mitt och Eriks sovrum. Framför mig har jag vår klädställning där jag just hängde på mitt senaste fynd från Ganni. Till vänster om mig har jag bokhyllor fullproppade med Eriks mammas skönlitteratur och till höger står vår tv-bänk med en tv på. Och massor av skönhetsprodukter som jag inte får plats med i badrummet eftersom jag äger på tok för mycket.

Vad lyssnar du på just nu?
Lust for Life med Lana Del Rey och The Weeknd.

Hur går du helst klädd?
Jeans eller en jeanskjol, en fin blus och mina rosa sandaler från Flattered x Michaela.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Svenska, engelska, psykologi, film- och tvkunskap och samhällskunskap.

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Morgonmänniska! Tror inte på att det finns olika typer hugget i sten sådär utan jag tror det handlar mycket om vanor. Nu är jag på ett ställe i livet där jag jobbar otroligt mycket på det typiska 7-16-sättet så då krävs det att man är morgonpigg. Jag somnar gärna tidigt och går upp tidigt. Morgonstund har guld i mun, ni vet.

Vad köpte du senast?
En blus från Ganni fick jag med mig nere från stan idag. Den var nedsatt från 1049 kr till 314 kr för att butiken ska slå igen och den är helt perfekt till sommaren. Kap!

Vad har du i dina fickor?
Ingenting. Fråga min pojkvän... Har jag något i mina fickor är det bankkortet. Har alltid så tighta byxor att ingenting får plats och är inte plagget tight så finns det inga fickor.

Vilken är din favoritaffär?
Kan verkligen inte välja bara en. Skulle jag vara tvungen måste jag nog ändå vara basic och säga Zara. Eller Mango. Svårt.

Vilka smeknamn har du haft?
Saken är ju den att Mira var mitt smeknamn. Det var mitt smeknamn i så stor utsträckning att det blev mitt namn så jag identifierade mig inte längre med mitt riktiga namn. Därför bytte jag direkt när jag fyllde 18! Döptes till Samira Maria Aksoy men nu heter jag alltså Mira Maria Aksoy. Annars kallas jag Mirus av pappa och Miris av mamma och barndomsvänner. Jan kallar mig Amir. KB kallas jag också av en tjej som jag kallar KB också. Long story.

Vilka är dina största svagheter?
Varför skulle jag dela med mig av dem? ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments