(lät mina ögonbryn växa ut här men visst blev ljuset fint? älskar solnedgång)
Random fact om mig: Är ginger. Min naturliga hårfärg är äntligen tillbaka efter ett par års väntan.

Hej på er allihop!

När jag har viktiga beslut att fatta skärmar jag verkligen av. Jag kan inte fokusera på någonting annat än just beslutet och det är inte alltid en fördel. Det gör det svårt för mig att tänka klart och jag stressar mig själv till att komma fram till beslut. Ofta blir då resultatet att jag "bestämmer mig" för ett sätt och är nöjd med det i stunden, men redan dagen efter har jag ångrat mig och då är jag tillbaka på ruta ett. Den senaste tiden har verkligen varit en sådan period och det kan ha märkts av här på min blogg då jag lyst med min frånvaro.

I mars (tror jag) blev jag antagen till en utbildning i Italien som jag trånat efter i ca 3 år. Trodde aldrig jag skulle ha möjlighet att gå eftersom man får allting att låta svårare än vad det är, men allt gick ju tydligen vägen. Idag fick jag mitt studielån beviljat så jag antar att this is it. Har lärt mig en hel del italienska de senaste månaderna, hittat det perfekta boendet och har turen att vara tillsammans med en annan nyfiken människa som också vill flytta till ett annat land. Det mina funderingar gått varma över har varit just finansieringen. Är det verkligen värt att betala 400'000 kr för en ettårig utbildning? Hur ser jobbmöjligheterna ut efter utbildningen med tanke på den stenhårda konkurrensen i branschen jag vill in i?

Nu i efterhand ser jag allting så klart. Självklart ska inte efterfrågan på min framtida kompetens få avgöra hur resten av mitt liv ska se ut. Som ni vet valde jag fel program till gymnasiet och det spökar fortfarande ibland. Kommer aldrig göra om det misstaget igen. Det finns bara en jag och det är min styrka. Jag vill det här så otroligt mycket.

lol ibland får man vara en klyscha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments