I förrgår skrev vi på för en lägenhet i Florens historiska centrum, bara ett par kvarter från min skola! Det är en 1,5:a på 65 kvadratmeter belägen i ett fantastiskt vackert historiskt hus. Den är färdigmöblerad vilket är skönt för man kan ju inte precis frakta möblerna från Sverige och att behöva köpa allting nytt skulle inte en students plånbok gilla.

Lägenheten

Det är många som frågar mig om Erik, alltså min pojkvän, ska följa med till Italien. Eftersom det här är min dröm är det viktigt för mig att han stöttar mig i beslutet att flytta, men det är också viktigt för mig att han inte känner att han blir en statist i mitt liv i stället för huvudpersonen i sitt eget. Som det ser ut nu ska han åtminstone följa med till en början och försöka hitta ett jobb att ha det kommande året. Sedan är planen att vi nästa sommar flyttar till en annan italiensk stad, då jag kommer jobba på LCC på distans från Italien och kan välja vilken stad jag vill, som exempelvis Milano eller Rom där Erik då kan fortsätta sina filmstudier. Han är en duktig filmskapare men behöver en karriärskjuts med kontakter och lite finslipning. Summa summarum vill jag förstås att han ska bo med mig hela året, men hittar han ingen sysselsättning han trivs med lär han vara i Sverige 50% av tiden och jobba och i Italien med mig 50% av tiden. Jag är väldigt självständig så det ser jag inte som något problem. Båda måste trivas, må bra och komma framåt i karriären!

Först jag & sen Bells från tidigare i dag


I dag har jag varit ledig och träffat underbara Bellsis på stan för lite kvalitetstid. Vi fikade i solen, shoppade lite och lunchade. Det är sådana stunder som maxar energiförrådet. Nu ska jag lägga ansiktsmask, planera lite inför min födelsedag och försöka samla ihop allt smink jag spridit ut i huset under den gångna jobbveckan. Puss på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments