Kommer ni ihåg det där programmet på TLC om människor som verkligen hamstrar kuponger och bygger upp stora förråd hemma med torrvaror och hygienprodukter? Jag minns att jag och min barndomsvän Ingrid gick till hem till henne på lunchrasterna i högstadiet och drack oboy och slötittade på den kanalen (man, were we lazy) och vi tyckte det där var ett så sjukt beteende. De människorna planerade liksom hela sina liv kring att klippa ut kuponger för att spara så mycket som möjligt. Ett köp kunde t ex gå ner från 600 dollar till typ 10 dollar just genom att använda kuponger. Häftigt men också väldigt extremt. I Sverige kan vi ju inte riktigt kombinera kuponger på det sättet, men jag kom att tänka på det där programmet när jag beställde hem smink från USA igår.

De har alltid så bra erbjudanden i USA (och i England!) och jag önskar att det var så här i Sverige också. Ofta är det köp 3 betala för 2 eller köp det och få detta på köpet. Jag la en order på Colourpop eftersom de just nu har gratis frakt internationellt om man handlar för mer än 30 dollar. Deras fraktkostnad är alltid skyhög annars och jag har velat testa deras produkter ett bra tag så nu passade jag på. Dessutom fick man en ögonskuggsborste på köpet när man köpte två av en speciell skugga, och jag köpte 7 sådana skuggor så jag fick två borstar (värda 6 dollar styck). Sedan fick jag också en välkomstrabatt på 5 dollar så hela min beställning är egentligen värd 47 dollar + frakt men nu fick jag allt för 30 dollar och ingen frakt. Det är väl i princip så extrem jag kan bli när det kommer till rabatter, haha.

1. Cuddle Buddy 2. Muse 3. DGAF

1. Wattles 2. La La 3. Sequin 4. Get Lucky


Som ni kanske vet är inte jag den mest extrema när det kommer till färgval i smink heller så allt smink jag äger går i guld, brons, rosa och när jag är modig även kopparrött. Det ska bli kul att testa dessa skuggor som har väldigt bra recensioner och en helt unik formula. Då de bara kostar 5 dollar per burk också hoppas jag förstås att detta blir nya favoriter. Ekonomiskt och bra! Däremot får man betala tullen själv sedan och för mig lär den hamna på ca 70 kr. Får återkomma med en recension sedan när jag testat skuggorna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments