Brunch @ Wienercaféet


Gårdagen spenderade jag med Erik i Stockholm. 23235 steg tog mina fötter så ni som inte tycker att shopping är en sport kan tänka om.

Vi började dagen med en frukost på Wienercaféet. Jag tog eggs benedict och Erik tog fattiga riddare. Latten var ganska given. Atmosfären där är så mysig, och särskilt på morgonen innan alla lunch- och fikasugna trillar in, så en frukost där kan jag verkligen rekommendera. Caféet bjuder på goda möjligheter till crowd watching också eftersom det ligger lagom centralt och fönstren är stora.


Vår dag var egentligen ganska oplanerad men den första halvan av dagen spenderade vi till stor del i butiker. Jag köpte ett par svarta streetskor i italienskt läder på Axel Arigato, lite smink på Sephora, en röd liten välbehövlig korthållare/plånbok i minisize och ett halsband på & other stories och ett par strumpbyxor på Calzedonia. Inget inköp var helt oplanerat heller så jag märker verkligen hur jag blivit bättre på att lyckas hålla mig till kvalitet före kvantitet. Precis som jag och Sarah pratade om igår: man är ofta för snål för att inte lägga pengar på den dyrare varianten, men det man inte förstår är att det i praktiken är snålare (i positiv bemärkelse) att faktiskt köpa den dyrare eftersom den billigare varianten inte håller ens hälften så länge och då har man förlorat pengarna i stället för att investera dem. Jag lägger hellre mer pengar på något som håller än en mindre summa pengar i sjön.

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi på grönan och åkte några karuseller. Testade även att mixa en egen cola och det blev en cola zero hallon. Varför finns inte cola zero i fler smaker? Vanilj borde ju verkligen vara en given smak. All in all en mysig lördag i ett, som alltid, mysigt Stockholm.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments