Ae men hej igen.

Igår var jag och vackra Sasse brudtärnor på Hannas och Kajsas bröllop. Det var ett fantastiskt bröllop, perhaps. Perhapset är väldigt viktigt för det är apparently vårt nya favoritord nu. Vi var med och förberedde lite innan (läs: täckte oss själva med glitter samt försökte färdas med en underbart kaotisk bröllopstårta med rosa grädde på spårvagnen hemifrån Hanna till Folkparken). Bara lite utstirrade blev vi. Dessutom var det för att brudparet var så jävla fabulöst.

Orkar inte beskriva denna fest så detaljerat men prästen hade neonkors på kinderna och läste ur barnens bibel, alla dansade till nostalgisk musik och panda etc, jag bar omkring på folk, dansade lite till och skrattade en jävla massa. Underbart att träffa alla igen efter en sommar i Västervik. 

(denna bild snodde jag av digitalbody @ instagram pga jag och sasse bär hannas slöja)

pålsson tog väldigt väldigt väldigt många selfies med min mobil åh vilken sötplupp
 
hannis och kajsa aka brudparet

jag o nora visst var vi fina (min partyhatt gick sönder tyvärr)

during den vackra ceremonin (jag stod ngnstans till höger) 
 
Måste tillägga nu mitt i allt att min och sasses bröllopspresent till dessa glittriga kvinnor var ett par fluffiga ceriserosa handklovar.
 
 
1. sasse o plunta
2. sam (sasses pojkvän) och pålsson
3. klara, alva och anna
4. party people
 

Om ni inte hade förstått det vid det här laget så är det jag som har orangeblont hår. Färgade och klippte det häromdagen. Heh, aa. Det gjorde jag. Vi träffade på ett riktigt brudpar någonstans påvägen till stan senare på kvällen också. Fantastiskt.

 
 
Hur som helst var detta en underbar kväll och om ni vill se fler bilder kan ni söka #fantastisktbröllopperhaps på instagram, för där finns det hur många bilder som helst.

Puss bitches y bitchos 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments