Vem är jag?

Mitt namn är Mira Aksoy och jag är utbildad kommunikatör och marknadsförare. Jag har avlagt en fil.kand. inom kommunikation och marknadsföring på en privatskola i italienska Florens. Mode var min inriktning och jag är skolad av lärare som själva är framgångsrika inom kommunikation-, mode- och marknadsföringsbranschen. 

Jag har haft uppdrag som press på världens största mässa för herrmode, Pitti Uomo, och jag har tagit fram marknadsföringsstrategier som imponerat marknadsföringschefer på stora företag som Salvatore Ferragamo. Utbildad är jag också inom Virtual Reality Marketing och Human Eye Optimization. 

Kreativ och lyhörd är två ord som beskriver mig i mitt arbete och hos varje kund ser jag både detalj och helhet. Min målsättning är att ge företag den unika identitet de förtjänar. Jag vet hur man stavar till framgång.

Filosofi

Originalitet, positivitet, individualitet och kreativitet. Jag är alltid uppdaterad på nya marknadsföringstekniker och sållar fram det bästa av traditionella principer för att kunna skapa både trygg och samtida kommunikation!

Vision

En kund som anlitar mig har alltid nöjdhetsgaranti. Jag avslutar aldrig ett projekt där kunden inte är 100% nöjd. Att anställa en frilansare kan kännas riskabelt, men jag eftersträvar din känsla av att ha hamnat i trygga händer. Under ett projekt har jag en regelbunden dialog med kunden för bästa resultat. Jag vill att fler företag ska lyckas.

Policy

Jag kräver aldrig ära för mitt arbete. För mig är din integritet viktigast. Betalning sker alltid säkert via e-faktura efter utfört arbete. I vissa fall, vid större projekt, tar jag ut en förskottssumma.