Vad tycker ni om trendfärgen gul? Som liten avskydde jag gult men nu gör färgen mig glad. Skulle jag rockat trenden i dag hade jag förmodligen sett ut såhär. Pyjamas från Toast och tofflor från Miu Miu - jag är loungy!!!


Jag är helt död. Okej, halvt. Eller kanske inte död förresten men ni vet den där energin man blir tilldelad varje dag av någon högre makt? Min är slut. Hade jag varit en bil hade min bensinmätarlampa liksom lyst rödare än blod.

Mitt nya schema på min förskola börjar på måndag så den här veckan är jag inte schemalagd alls på det jobbet. Det innebär att jag kan bli inringd till i princip vilken förskola som helst. I dag när jag precis hade vaknat ringde förskolan Erik jobbar på och behövde mig hela dagen, så det var bara att åka dit. Det var natt och dag om man jämför med min vanliga förskola så det var en utmaning. När jag kom hem vid halv fem somnade jag (i 10 minuter för sedan väckte Erik mig med sitt skratt). Nu har jag varit och hämtat ut ett paket och åhhh det bästa köpet jag gjort på länge. Jag tänker att jag visar er bra bilder på det i morgon i stället för att lägga ut något halvdant nu. Jag hoppas att ni har haft en jättefin tisdag! I morgon är det lillördag och då tänker jag att jag ska försöka få med mig Emelie på en fika. Hon kan behöva en paus i sitt gymnasiearbete.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments