En introduktion
  • Save

En introduktion

Konservatism och nationalism är två begrepp som väcker många tankar och känslor. Innebär konservatism att man vill återgå till hur samhället såg ut på medeltiden; eller att man vill tvinga Sveriges befolkning att äta kroppkakor till lunch istället för falafel? Innebär nationalism att man vill skapa ett nytt Nazityskland och utrota allt vad demokrati heter? 

Svaret är självklart nej. Som ung kvinna och konservativ nationalist, med 50% utländska gener, möts jag tyvärr ofta av fördomar. Jag har blivit kallad allt från galen till Onkel Tom och rasistnazistfascist. Många av dem som följer min opinionsbildning skriver till mig privat för att de inte vågar uppmuntra mina tankar, åsikter och texter offentligt. Jag är väldigt oroad för vår åsikts- och yttrandefrihet och ser det som högst nödvändigt att alla vi som motsätter oss Sveriges – och västvärldens i stort – utveckling faktiskt vågar yttra oss och stå upp för vad vi tycker. 

  • Save

Tanken med den här hemsidan/bloggen är att jag ska ta min opinionsbildning till nästa nivå. Jag har ett längre tag nöjt mig med Twitter som huvudsaklig kanal men där håller endast en bråkdel av svenskarna till och de allra flesta har redan ganska bra koll. Jag vill få chansen att utveckla mina resonemang mer utförligt än fattiga 280 tecken åt gången och sprida dem till ännu fler människor. Jag kommer också blanda in kortare moderelaterade inlägg då och då eftersom jag ändå är utbildad modekommunikatör och älskar stil samt vet att många av mina följare efterfrågat det.

Varmt välkomna hit!

Lämna ett svar

Stäng meny
Share via